24 Aralık 2012

THE HOBBİT

bu sene için beklediğim tek filmdi hobbit.sinema maceramı zaten anlatmıştım.şimdi film tanıtımında.gerçi ters oldu ama olsun :) kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.harikuladeydi,fevkaledenin fevkindeyi :) daha nice övücü söz :) Allah peter jackson'a uzun ömür versin de tolkien'in bütün romanlarına film çeksin.sanırım bu duayı daha önce de yapmıştım :)
filmden enstantaneler








13 cücemiz.
cüce kralımız thorin..

 oooo cüce kili :)
trailer 

 küçük bir not:bu film yüzüklerin efendisinin devamı değildir :) olaylar bilbo'nun yüzüğü bulmasından öncesinde geçmektedir.ve bu filmle de yüzüğün bilbo'ya nasıl geçtiğini öğreniriz :)
  yüzüklerin efendisi filmiyle hem kurgusal hemde konusal bağlantıyı yönetmen mükemmel bir şekilde sunmuş.yine yüzüklerin efendisi  filmden müziklerin kullanılması ve ortak oyuncuların da hobbit filminde yer alması, sizi filme çok daha kolay adapte olmanızı sağlıyor.3d olarak izlemeniz de cabası diyeyim :) yapılacak ilk işiniz bu filmi izlemek olsun.
son olarak hobbit,tolkien'in çocuklarına yazdığı bir çocuk hikayesi olması hasebiyle çok daha esprili bir film olmuş.3 saatin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.iyi seyirler..

2 yorum:

  1. Hobbit filmi yüksek çözünürlükte ve 3D olarak var elimde ama henüz izlemedim.Büyük ekranda 3D olarak izleyebilecek hale gelince izleyeceğim.O zamana kadar heyecanı kaçmasın diye bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.yüzüklerin efendisi hayranıysanız zaten bu filme de bayılacaksınız derim :))

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails