31 Mayıs 2012

elaziz.elazığ 2012

 elazığ......
hayal cafe terasından saat kulesi  

elazığ'ın meşhur gazi caddesi
türkçe olimpiyatları....
diyanet kitap evine girip korece yayın alıp çıkan tek anormal benimdir :))
ders notları arasında kayboluş :))
 finaller bittikten sonra gelen bowling galibiyeti :P
misland...


 dersten çıkış...
beeeeeennn :))


zaman çok güzel ve hızlı geçiyor,keşke daha yavaş geçse.elazığ'ı çok seviyorum.inşallah hatıralarımda hep iyi ve güzel kalır....

18 Mayıs 2012

elaziz.karmakarışık birmasa,karmakarışık bir kafa...


karmakarışık bir masa ve karmakarışık bir kafa :)
elazığ'a gitmeye son iki gün ve dersler bitmediği gibi,tekrarlar da yapılmadı.nasıl yetişir bilemiyorum ama çok yoğun bir hafta beni bekliyor. o yüzden bir müddet yeni bir post yazamaya bilirim.sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin :) önceki postları bir daha okuyun  ve gözden kaçırdığınız bir şey var mı diye kontrol edin :)
yeni bir postta görüşmek üzere hoşça kalın :)

13 Mayıs 2012

kızım ve ben


iki küçük peri kızıyız biz.iki küçük kalp.kendi peri masalımızda

yaşıyoruz.hayat yolunda birlikte yürüyüp,birlikte gülüyor ve

birlikte 

ağlıyoruz.

..

anneler gününü kutlamıyorum ben,küçük kızıma teşekkür

 ediyorum 

sadece beni anne yaptığı için....

yalnız bir anneyim ben..tüm hayatım ona adanmış.iyi ki varsın

bebeğim,iyi ki doğdun ve iyi ki beni anne yaptın.SEN BENİM



 MELEĞİMSİN.bugün senin günün .KUTLU OLSUN.


kızım ve ben




10 Mayıs 2012

.rooftop prince...

rooftop prince...

uzun süredir seyredebileceğim bir dizi arıyordum ve bulamamıştım.ayrıca geçirdiğim çok sevgili majör depresyonum :) yüzünden ne dizi ne film seyredemiyordum.sonunda bu diziyi buldum.bence 2012'nin seyredilebilecek en güzel kore dizisi.rooftop prince...
romantik,komedi ve fantastik türlerinin çok güzel kurgulanmış bir karışımı.ortaya karışık yani :) bu koreliler bu işi iyi biliyorlar.dizi çok iyi kurgulanmış,oyuncuların performansları çok iyi ve görsel kalitesi süper.seyredin pişman olmayacaksınız..
işte dizinin teaseri


iyi seyirler...

9 Mayıs 2012

su mutfakta.

su mutfakta :)
ay benim blogum da ayşegül serilerine döndü :)hani hatırlarsanız ilk okula giderken okuma kitapları vardı, ayşegül tatilde,ayşegül okulda falan diye,benim blog da aynen ayşegül serisi tadında ilerliyor:)su orada yok su burada :)
neyse neyse.gelelim esas mevzumuza.kore dizilerini yada kore filmlerini seyrettiyseniz bilirsiniz insanı nasıl iştaha getirdiklerini :) bizimde canımızın kore yemeği çektiği bir gün kız kardeşim çin nudulu ve yosun bulmuş almış getirmiş.eee bende kolları sıvayıp mutfağa geçtim.kimbab ve ramen yaptım.işte resimler ama tarif vermeyeceğim.şimdilik resimlerle idare edin lütfen:)
ramen.
orjinali inanılmaz lezzetli.fakat malesef sonradan öğrendik ki içinde haram madde varmış  :(
(ramen seven ve hassasiyeti olanları uyarmış olayım)



kimbab.
siz siz olun sakın pilav sıcakken yaprak yosunları rulo haline getirmeyin :) neden mi ? pilavın içine çiğ balığı atmışsınız da şöööööyle bir boca etmişsiniz kıvamında bir tat oluşuyor.ıykkkk :)
(nimete böggg denmez çünkü :) ).laf aramızda japon yemeği olan ve içine çiğ balık konulan suşi'yi bedava verseler yemem :P ben kimbabı hep pazı ile yapıyordum çok daha lezzetli oluyordu. orjinalini yeme sevdası yüzünden balıklı pilav tadında acayip bişey yedik  :) ahanda bu da resmi :) 


kimbablarım pilav sıcak olduğu için biraz şekil yoksunu oldular :) artık idare edin,tadının yanın da şekillerinin esamesi okunmaz :) ama dünya mutfağına meraklı,farklı lezzetler açık bir damak tadınız varsa mutlaka deneyin derim.
ayiyetle kalınnn :)

8 Mayıs 2012

film.julie and julia...

julie and julia...

julie and julia,gerçek hayattan alınmış ,sıcacık bir amerikan filmi.ayrı zamanlarda yaşayan iki farklı kadının hayata meydan okuma hikayeleri.film hakkında uzun uzun konuşmayacağım.sadece 
meryl streep'in muhteşem performansı için bile bu film izlenir.sıkılmadan izleyeceğiniz hoş bir film.
iyi seyirler...
tralier..

6 Mayıs 2012

türkiye'de bir koreli :)

türkiye'de bir koreli :)
yoon kye sang






yoon kye sang...kim bu yoon, moon dediniz değil mi ? :) 2008 yılında türkiye'ye gelmiş ve 20 bölümlük bir belgesel çekmiş olan koreli bir aktör olur kendileri.o bir aktör,o bir eski boy band grubu üyesi,o bir şarkıcı,o bir yakışıklı,o bir yakışıklı,o bayağı bir yakışıklı.....böyle devam eder gider :) ayrıca bu belgesel çekilmeden önce de pek çok kereler türkiye'yi ziyaret etmiş  bir türkiye hayranı.yirmi bölümü nasıl seyrettiğinizi anlamadan bıkmadan seyredebileceğiniz oldukça eğlenceli bir belgesel.aktörün,13. bölüm de çoğumuzun hangi ilde olduğunu bile bilmediğimiz ıhlara vadisi çekimlerinde koreli bir turist grubuyla karşılaşıp hatıra fotoğrafı çektirmesi de oldukça manidar bence.japon televizyonu için hazırlanmış,zevkle izleyebileceğiniz eğlenceli bir belgesel.
iyi seyirleer....
Related Posts with Thumbnails