23 Temmuz 2015

şah mat,mario mazzanti.

bir cinayet romanında maksimum kaç cinayet işlenir ?kitap bitene kadar 6 kişi öldü.o kadar ölüye helva yetişmezdi be.hemde ne ölüm kan gövdeyi götürdü. vampir sever kişiliğim ama maktül sever bi kişilik değilim.smile ifade simgesi polisiye roman severlere hitap eden bir kitaptı onlara tavsiye edilir.
ejderha dövmeli kız kitabında ki polisiye daha heyecan verici ve merak uyandırıcıydı ayrıca karakterler çok daha canlıydı.şah mat'ta ise kitap ilerledikçe yeni cinatler işleniyor yeni karakterler kitaba giriyordu.en sonunda kim kimdi  aklımda tutmaktan vazgeçtim.
ama kitabın polisiyesi fena değildi.merakla kendini okutuyordu.
sonu daha parlak olabilirdi.claps'e yazık oldu.:)


Polisle satranç oynayan bir seri katil...

Suç psikiyatristi olarak polise destek vermekte olan Claps'in suçluların davranış profilini inceleyerek olası şüphelileri tespit etmek gibi çetin bir görevi vardır. Ancak bu sefer ortadaki cinayet hiç de basit değildir. Karşısında acımasız, kararlı, unutulmak istemeyen ve şehrin korkulu rüyası olmayı amaçlayan bir seri katil vardır. Çözüm hep avuç içinde gibidir ama bir türlü ulaşılamamaktadır, aşılan her bir basamak katilin ininin derinliklerine dalmaktan başka bir işe yaramaz.

"Mario Mazzanti ilk kitabını en lezzetli malzemeleri karıştırarak hazırlamış: Satranç, edebiyat, sinema, opera ve asıl mesleği olan cerrahlık."
-Paperblog-

"Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ve gerçeğin insanın en karanlık hırslarında gizlendiği nefeslerinizi kesecek bir gerilim romanı."
-La Feltrinelli-
(Tanıtım Bülteninden)

polisiye severlere iyi bir  gerilim ve keyif vadeden bir kiatptı.keyifli okumalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails