4 Ağustos 2016

son günlerden haberler...


2 ağustos kızçemin doğum günüydü.ona sürpriz doğum günü yaptık.öyle çok büyük bir kutlama değildi fakat kızımın gönlü oldu.ağrı'da öğretmen arkadaşlarla yemeğe çıktığımız da üniversite öğrencileri sürpriz pasta getirip doğum günü kutlamışlardı beyza'nın da çok hoşuna gitmişti hatta içi gitmişti :) neyse muradına erdi :)
bütün kardeşler ve çocuklarımız en popüler mekanımız ünsal pastanesine gittik :))
beyza hanımın doğum günün sürpriz olarak kutladık.

küçük hanı  efendinin mütevazı pastası.

   

 tabi biz de kahvesiz durmadık bu arada :) gerçi siparişlerimizi unuttular,pastayı getirmeyi unuttular,kahveleri unuttular ama olsun :)
kahve servisleri ondan böyle özensiz oldu.


cappuccino ve moccha üzerine türk kahvesi fondipledik :)
hala elimde dune var.cep bo olduğu için okumakta çok zorlanyıorum.hepsiburdadan sipariş vermiştim ve sitede cep boy olduğu belirtilmemşti ne yazık ki :/ gerçi cep boy severim ben ama artık gözler iyice bozuldu ne yazık ki okumakta da zorlanır oldum cepboyları  :/
neyse sözün özü yıkılmadım ayaktayım hala aynı kitaptayım :)


aslına bakacak olursanız 1q84'te daha bitmedi.3.kitaptayım.öyle de heyecanı artmıştı ki.ameliyat olacağım diye endişeden elimden bir düştü ondan sonra alamadım elime tekrar.dune bitsin ilk iş üçüncü kitabı bitireceğim inşllh.

yaz böyle böyle tükenip gidiyor işte.millet tatil resimleri paylaşıyor deniz,güneş,kumsal,orman,tatil köyü....ay bana bir şeyler oluyyor sanırsam galiba tahminimce :))
seneye sağlam bi tatil programı yapacağım iinşll.aminnn dein sizde :)
tatilde kalın,hoşça kalın...

2 yorum:

  1. Kahveler bahane, gönüller şahane olmuş bence =). Tekrardan Beyza'ya güzel ve başarılarla dolu, mutlu huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyorum. Biz de henüz o tatil, güneş, deniz fotoğraflarını paylaşamadık. Bu gidişle daha da paylaşamayacağız =(. Ama ne önemi var gönüller bir olsun, sağlık olsun. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin amin inşllh.her şeyin başı sağlık.
      ama şöyööyle efil efil esen rüzgarda,orman manzarasına bakaraktan bir tatil ne de güzel olurdu :))

      Sil

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails