29 Ekim 2016

ölüyü uyandırma..

dünyaca ünlü korku kitabı yazarlarının korku hikayelerinden oluşuyor kitap.bram sotcker'in iki hikayesi var ve ikisi de hayal kırıklığıydı bence,tılsım adlı kitabının da pek beğenmemiştim ki bir ara tekrardan okuyacağım.tılsım kitabının yazısı için buraya tıklayınız. amma ve lakin edgar allan poe hikayesiyle yazarlığını konuşturmuş.ilk iş kütüphaneme bir poe kitabı sonrasında da külliyatı kazandırmaz.malum atandığımdan kelli bir kütüphane kırma çabası içindeydim ve listem de yer alan nerdeyse yüzler üzerinde kitabı anca parakende parakende alıyor ve okuyorum :))
ölüyü uyandırma başlıklı hikaye kesinlikle hayvan mezarlığı filmini hatılatıyordu ayrıca ölüyü uyandırma adlı şiiri de pek beğendim.

bu kitabı sadece bu türün meraklısını tavsiye edebilirim.
Dünya, korku ve gerilim edebiyatının en iyi ustalarından, gerilim dozu yüksek on seçme korku hikayesinin yeraldığı elinizdeki antolojiyi kesinlikle çok beğeneceğinize inanıyoruz.


Egdar Allan Poe gibi kabuslar kaşifi, Bram Stoker gibi "Dracula" ile ünlenmiş korkunun sivri dişli kalemi, M.R. James gibi sakince ürküten ve yine aynı düzeyde diğer usta yazarların bir araya geldiği, "Ölüyü Uyandırma" ne zaman arzularsanız, sizi tedirgin etmeye hazırdır.

Diğer gerilim ve korku kitaplarımızda olduğu gibi keyifli okumalar dileriz.
ÖLÜYÜ UYANDIRMA
ölüyü uyandırma-ölüleri ancak karanlık geceler geri getirir
ve gündüzü karanlığa ve geceye boğarlar
çünkü mezarlarında çürüyenler
artık ne ışığı hissedebilirler
ne de güneşin ışığı onlrı geri getirebilir;
bırak toprağın altında ki yuvalarında dinlensinler.

deyip de gidiyor şiir :)
keyifli okumalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails