19 Şubat 2017

john wick...




jhon wick
yapım yılı:2014,imdb puanı:7,2,baş rolde keanuı reeves.
konusu:tetikçiliğe tövbe etmiş olan esas abeyimiz karısının ölümünün hemen ardından karısından kalan köpeği öldürülür,arabası çalınır ve bir temiz dayağını yer.vay siz misiniz benim kutsalıma işeyen deyip filmin sonuna kadar nefes alan ne ka canlı varsa herkesin canına ot tıkar jonn wick abeyimiz.
bir rocky klasiğiymiş gibi görünse de sıcak bir hikayesi vardı.her ne kadar aksiyon filmi olsa da filmi sinemasal açıdan samimi ve güzel buluyorsunuz.böyle bir rolde keanu reeves'in oynatılması da dahiyaneydi bence :)) çünkü aksiyon tarzda bir kaç isim var hollywood sinemasında sürekli aynı adamlar aynı tarzda film çeviriyorlar.o yüzden bu filme keanu reeves çok yakkışmış.
üstelik her iki filmin konusu da filmi seyretmeye değer kılacak kadar kaliteli.
ilk filmi sekiz kere falan izlemişimdir. :)
bu hafta itibariyle de ikinci film bir hafta gecikmeli olarak ağrı'ya geldi ve hayatımda ilk kez keanu reeves'i sinemada izleme şerefine nail olaraktan muradıma erdim. :))

trailer:



gelelim ikinci filme:

 john wick chapter 2
yapım yılı:2017
imdb puanı:8,4
baş rolde yine adamımız keanu reeves :))
konusu:tövbeli john wick'i yoldan çıkarırlar ve filmin sonunda devamının geleceğinin de büyücek gözünü kırparlar. :)

ne emuhteşem filmlerdi ya.herkeslerin canına ot tıkadı adamım john wick :P

aylardır sinema salonun da çalışanları resmen taciz ediyordum filmi getirin getirin diye.film için erzurum'a gidecektim ama gerek kalmadı çok şükür elhmdllh.:)
bu hafta içi filme bir kez daha gideceğim.yupisii :))
işte tacizlerimin sonunda bileğimin hakkıyla kazandığım film afişi. :P


bu arada ikinci film ilk filmden daha heybetli ve ihtişamlı olmuş.daha çok uğraşılmış ve sinemasallaştırılmış izlenimi veriyor.bence ilkinin bu kadar tutulacağı tahmin edilmediğinden daha kendi halinde bir film imajı uyandırıyor,ikinci film ise seyirciyi sinema salonuna çekmek için bir hayli uğraşılmış.


filmin birbirinden güzel afişleri:












trailer:



filmden harika bir ost:


film yapımından görüntüler:


filmi kaçırmayın a dostlar...

2 yorum:

  1. Keanu reeves :) Su'nun notu'nun en sevdiği aktör ;) ilk filmi izlemedim. İkincisi geçen sinemada dikkatimi çekti nedir diye düşünmüştüm. Sonra unutmuşum bakmayı. Sayende fikir sahibi oldum, bi ara izlemeli..
    -LuNa'dan sevgiler-

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails