3 Ağustos 2013

korece tercüme yaptım ki ben :)



kore hayranlığı birbirini tanımayan pek çok insanı bir araya getirir ve hiç tanımadığın insanlarla sanki yıllardır tanışıyormuş gibi ya da akrabaymış gibi olursunuz ve öyle hissedersiniz.
büşra yetkinköle''de bana kore sevgisi sayesinde ulaşmış çok tatlı bir genç kızımız.
blogumu takip ediyormuş,blogun facebook sayfasını da beğenmiş.sesiz sedasız okuyormuş beni.
şimdi gelelim esas meseleye;büşra kore televizyonu mbc'nin hazırladığı bir yarışmaya katılacakmış ve yarışma için video hazırlaması gerekiyormuş.videoda da haliyle korece konuşması icap ediyormuş.
blogun facebook sayfasından büşra bana ulaştı,abla yardım eder misin dedi?
ilk önce panikledim çok zor bir metin zannettim,yapamam diye de korkmadım değil hani :)
neyse çok zor değildi istediği.ama tam da tek ders sınavına hazırlandığım döneme denk geldi,ders yapıyordum ve canımda hiç çalışmak istemiyordu doğrusu :)
ananemin tabiriyle sıbıttım dersi,notu,başladım büşra için çeviri yapmaya.
şükür becerebildim.kendime de daha bir güven geldi hani :)
çok önemli bir iş yapmadım ama hem yardım isteyen tatlı bir kızı geri çevirmediğim için,hem tercüme yapabildiğim için çok mutlu oldum.
bu ara da yarışmaya katılacak olan diğer vedeoları da izledim ve en güzeli,en kalitelisi,en sempatik ve sıcak olanı büşra'nın videosuydu.
inş yarışmayı büşra kazanır.
büşra,ablası fighting :)
işte büşranın çok emek vererek kendi çabalarıyla hazırladığı videosu


herkes büşra'ya dua etsin olur mu ? :)

5 yorum:

  1. Pek çok kişiye birden mesaj attım bana yardım etmesi için ama geri dönen yalnızca sendin ablam önce tedirgindim mesaj atmaktan korktum ama sonra Korece kendi cümlelerimi kuramayınca mecbur kaldım ama iyiki bir başkası değil sen bana geri dönüp yardım elini uzatmışsın ablam bu yarışma sayesinde sok iyi ve desteğini esirgemeyen bir ablam oldu yıllardır arkadaşım olan insanlar bana sırt çevirdi yardım etmedi şuan gözlerimden dökülen yaşlar mutluluk göz yaşları inan şu anki mutluluğumu anlatamam Allah'a emanet ol ablam artık senin huzur ve mutlulugun için hep dua edeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim kıyamam sana ben.ramazanda adınla dua ettim inan.inş sen kazanırsın diye.kazanmasan bile hayatında çok tatlı bir anıya ve tecrübeye sahip oldun.ne zaman bir ablaya ihtiyacın olursa hiç çekinmeden beni arayabilirsin.ne söylemek istersen ben de seni dinlerim.her şey gönlünce olsun,rabbim sana hayırlı yazılar yazsın.bende çok tatlı bir kız tanımış oldum :) duandan eksik etme canım benim.inş sen kazanırsınnnn :))

      Sil
  2. Bayıldım emeklerinize sağlık harika video olmuş.

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails