30 Nisan 2017

mumya'nın mezarı,giovanni scognamillo...


Yazarın en güzel iki kitabı Frankeştayn'nın Laneti ve Korkunun ve Dehşetin Kapıları'ydı.(elimde olan ve okuduklarımdan vardığım sonuç)
Korku anatolojisi kitabın da da bahsettiği gibi mumya hikayeleri hep vasat oluyor Bram Stocker'ın mumya romanı Tılsım'da öyleydi bu kitapta öyle.Sıkıldım.Hepsi o kadar.
Ama yazarın yazarlığı her kitapta yine de keyifli.

arka kapak:
On ay süren yoğun bir çalışmadan sonra, yüzyıllardan beri soyguncuların, arkeologların dikkatinden kaçan bir taş basamağın keşfi ekibi umutlandırdı. Kazıya devam edildiğinde taş basamakların bir mezara, hem de önemli bir mezara vardığı anlaşıldı.Ekipleri çoğaltıp altı gün sürece toprağı kazdılar, sonunda kocaman bir mezarın eşiğine vardılar. Karşılarında geçmişe açılan bir kapı ve kapının yanında mezar nöbetçisi köpek başlı Tanru Anubis'in heykeli yükseliyordu.Ancak bu buluşun ardından, yüzyıllardır tabutunda dirileceği intikam gününü bekleyen Ra Antef'in uyandıktan sonra saçacağı dehşet, kimsenin aklının ucundan bile geçmiyordu. Kehanet gerçekleşecek ve mumyayı rahatsız edenler, bunun bedelini ödeyeceklerdi.Giovanni Scognamillo'nun kaleminden gergin bir mumya romanı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails