28 Ekim 2017

son günlerden...

 #memekanserifarkindalik
#ekimayinipembeyledonatiyoruz🌸🌸🌸🌸
Allah bu hastalıkla mücadele veren herkese şifa versin.Erkekler içinde tehlike arz eden ve geç fark edilen bir hasyalık
Rahmetli Barış Manço'nun de bu hastalığı geçirdiğini unutmayın..
kahve olmazsa olmaz..





kahvesiz olmaz...:)

kitapmania.....

son kitap alışverişimden bir kuble.e bulunca dayanamıyor insan :)

aya yolculluk,jjules verne...


1969 yılında Nil Armstrong'un aya ilk ayak basışından yaklaşık 104 yıl öncesin de dünya edebiyatının ilk bilim kurgu örneklerinden biri sayılan #AyaSeyahat #julesverne'nin 1902'de de ilk bilimkurgu film sayılan uyarlamanın da kaynağı.(yav ne dediğimi sanki ben bile anlamadım 😜) Ben daha eğlenceli olmasını bekliyordum ama kurgu bir bilm kitabı gibiydi.Ama insanoğlunun hayal gücünün daha sonra bilme nasıl kaynaklık edebileceğine güzel de bir örnek teşkil ediyordu.Kitabın yazım tarihi 1800'lerin bilm ve teknolojisini düşününce kitapta aya gönderilecek mermi(mekik) tasarımının adım adım işlenişi ilham vericiydi.Çok keyif vermese de #bilimkurguseverlerin hoşlanacağı bir edebi klasik.


arka kapak:

İnsanın Ay üzerinde ilk yürüyüşünden yaklaşık yüz yıl önce, 1865'te yayımlanan bu roman, insanlı Ay yolculuğuna dair bilimsel düş gücü ve hiciv yönünden hayli zengin bir kehanet gibidir. Baltimore Silah Kulübü'nün seçkin üyeleri, Amerikan İç Savaşı'nın sona ermesiyle boşluğa düşünce, kulübün başkanı bir uzay silahı icat ederek, Ay'a bir yolculuk gerçekleştirme önerisini ortaya atar. Yeni bir roman türünün, bilimsel romanın yaratıcısı olarak görülen Jules Verne, çağdaş bilimkurgunun da temellerini atmıştır. Bugün bizler için hiçbir şaşırtıcı yanı kalmamış birçok bilimsel gelişme, henüz ufukta yokken onun yapıtlarında ayrıntılarıyla anlatılmıştır. Verne, fantastik serüvenlerinde uzay yolculuğunun yanı sıra bilim ilerledikçe hayatımıza katılan denizaltıları, televizyonu ve oksijen tüpünü de öngörmüştür. 
(Tanıtım Bülteninden)


filme gelince

 1902 yılı fransiz yapımı film benim çok sevdiğim kısa filmlerden ama renklendirilmiş hali çok kötü söyleyeyim.ilk bilim kurgu film sayılan aya seyehat'in imdb puanı:8,2


full film 


iyi seyirler,iyi okumalar...

İsrail'de Yahudi Fundamantalizmi, Israel Shahak, Norton Mezvinsky...


Okuduğum en ilginç kitaplardan biriydi.Iki yahudi yazarın İsrail devletinde ki fundamentalist yahudilerin kendi ülke ve dünya için tehlikelerine dikkat çekmek için özellikle İbranice kaynaklara dayanarak hazırlanmış bir kitap.Aşkenaz ve Seferad yahudileri,bu yahudilerden hangilerinin İsrail devletinin temelini oluşturduğu,bunların içinde ki ırkçılık,seküler yahudiler ve onların ırkçılığı,dünya kama oyunun yahudileri kayırması ve onlara olan bakış açısı,kabalacı öğreti üzerine düzenlenmiş yahudi devleti öğretisi,yahudi olmayan diğer dünya vatandaşlarınaolan yahudi öğretisi içinde ki aşırı rıkçı bakış açısı... vs vs vs.O kadar çok bilgi var ki özetlenecek türden değil.En dikkatimi çeken bilgi tüm yahudilerin kabul ettiği kabalis öğretilere dayanan bir İsrail devleti kurulduğunda şiddet ve nefretin Filistinlilerden daha çok bu devlette yaşayacak yahudilere yöneltilme olasılığıydı.🤔 Elaziz'den 2 tl'ye aldığım bu kitaptaki bilgiler pahayla ölçülemez.Yakın Orta Doğu tarihi şeklinde ilerlediğinden ağır giden çok güzel bir kitaptı.Bir ilahiyatçı olarak bu kitabı okumam harika oldu. ☕

arka kapak:

Kitap, modern İsrail devletindeki köktenciliğin kapsamlı bir değerlendirmesini yapmaktadır. Yazarlar, Yahudi köktenciliğinin tarihî kökenine ve gelişimine değinerek, farklı kollarını ortaya koymakta ve bunlar arasında en tehlikeli olanın mesihçi (kurtarıcı) eğilim olduğun tespitini yapmaktadırlar. Shahak ve Mezvinsky; Başbakan Yitzhak Rabin suikastini, Yahudilerin önceki çağlarda "sapkın" olarak gördükleri diğer Yahudileri cezalandırma geleneği çerçevesinde değerlendirmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)


dr.moreau'nun adası,h.g.wells...



Kitap bana #maryshelley'in #frenkestein'yla #bramstocker'in #drakula'sı arasında gidip geliyormuşum gibi hissettirdi.Anı şeklinde kurgulanmıştı ve çok fazla keyifli değildi.Ama yine de içinde felsefi sorgulamaların olduğu insanı düşündüren bir kitaptı.Tanrı rolünü oynamaya bayılan insanoğlunun bilim adı altında ne kadar ileri gidebileceğini şöyle dehşetli bir ada kurgusuyla sarsıcı bir şekilde düşünüyorsunuz.

Özellikle #bilimkurgu hayranlarının kessinlikle okuası gerekiyor.Öok uzun süredir benim okuma listemdeydi.
#herbertgeorgewells'in kitapları sinemaya büyük ilham kaynağı olmuş eserler.Zaman makinası'da özellikle 1960 yılı yapımı en sevdiklerimden.#doktormoraununadasi'da çocukkene 1996) Marlon Brando'dan anılarla aklımda.Şimdi yeniden izliycim.Ama kitap kapağı korkunç,renk seçimi de berbat.Kitap içeriğine göre tasarlanmış hissi versede cık biyenmedim.(rahmetli ananem öyle derdi,biyenmezdi.

Kuzusunun adına da benim adımı vermişti.Allah rahmet eylesin....)Ne bileyim işte aklıma geldi.

arka kapak:


Wells’in öncü niteliğindeki bilimkurgu klasiği Doktor Moreau’nun Adası yayımlandığı günden beri “sarsıcı” etkisinden hiçbir şey yitirmedi. Bilimsel yöntemlerinin doğuracağı sonuçlar konusunda hiçbir sorumluluk hissetmeyen çılgın bilim insanının hikâyesi, unutulmaz filmlere ilham vermiştir. Acı, zulüm, ahlaki sorumluluk, insanın doğaya müdahalesi gibi felsefi temalarıyla dikkat çeken yapıtında, Wells daha sonra genetik alanındaki çalışmaların gündeme getireceği etik meseleleri öngörmüştür.

Bir deniz kazasından kurtulan Edward Prendick, mahsur kaldığı adada garip yaratıklar ve karanlık sırlarla karşılaşır. Bu ada, insanı ve yazgısını kollayacak bir Tanrı’nın bulunmadığı, bütünüyle ahlaktan yoksun bir evrenin mikrokozmosudur adeta.  Doktor Moreau’nun Adası bilimin kontrolden çıktığı zaman barındırabileceği potansiyel tehlikelere karşı bir uyarı niteliği taşır.

(Tanıtım Bülteninden)


filme gelince
1977 yapımı 

bu yapımı çok hatırlamıyorum amma net problemimiz çözülür çözülmeş bu iki uyarlama filmi izleyeceğim ;)

imdb puanı:5.9
baş rolde de burt lanchester ve michael york var.
sanırım isimleri yanlış yazdım :)))


full film


1996 yapımı:
marlon brando ve val kilmer gibi iki önemli ve ünlü aktörün rol aldığı ve çocukken izlediğim bu filmi ben zamanında beğenmiştim.size de tavsiye ederim.
imdb puanı ise4,4

trailer 


keyifli okumalar,keyifli izlemeler...

26 Ekim 2017

İnsan Aklının Tarihsel Gelişimi,Concordet...

Bu kitap hakkında çok beklentim yoktu:/yav ne cahilmşim:( Kitaba tek kelimeyle bayıldım.z
#marquisdecondorcet hayran kaldığım bir aydın düşünür oldu.Kitabın adı her ne kadar #insanzekasinintarihselgelisimi olsada tüm insanlık tarihinin seyri ve ilerlemesini felsefe tarihi ders kitabı çıkmazına girmeden anlatıyor kitap.Antik Yunanın sosyal yapısından tutun da Aydınlanma'da Descartes'in düşüncelerine kadar Avrupa ve dünyanın sosyal,siyasi,
felsefi,edebi,hatta resim sanatına kadar Antik Yunandan yazarın zamanına kadar dünyanın insan ekseninde gelişimi anlatılıyor ve son olarak da bu gelişmeler ışığında yazar gelecek içinde kendi öngörülerine de yer veriyor.Çok rahat okunan,hiç sıkmayan,keyifli,her satırının altının çizildiği bir düşünce tarihi kitabı.
Çok güzel bir kitaptı. ☕

Arka kapak
Condorcet, bu kitapta insanın tarih içerisinde ilerleyişine ve bunun sebeplerine değinerek, ilerlemenin kuralları değil sebepleri olduğunu ve bu sebepten insanoğlunun ilerleyişinin sonsuza dek sürebileceğini anlatmaktadır. Kitap ilerlemenin nelere bağlı olduğunu, hiç üstüne basmadan sadece tarihi örnek göstererek çok akıcı ve kesin bir şekilde açıklar.

keyifli okumalar...

14 Ekim 2017

Sayıların Gizemi,Annemarie schimmell



Kitap sayıların gizemli ve bilinen tarihi gibiydi.Kelt kültüründen tutunda,Türk,Arap,İslam,Hint,kabalist...her türlü coğrafya ve kültürden sayılarla ilgli enteresan bilgi var.Her sayfası bilgi olan kitaplar biraz ağır oluyo çünkü yeni paragrafa geçtiğinizde bir önceki paragraf bilgileri puuff uçuyor :/ Ama çok güzel kitaptı.1'den 40'a kadar sayılar teker teker incelendikten sonra 40'ta 10000'e kadar ara sayılar kültürlerdeki değerine göre irdeleniyor ve çok değişik bilgiler öğreniyorsunuz.Ama 6,666 ve 6666 açıklanırken kabalistlerin şeytan sayısı olmasına ve nedenlerine değinmemesi bence ciddi bir eksiklikti.Benim merak ettiğim bir mesele mesela.Hele de kitap kapağında ki nan kocaman Horus'un gözünden sonra.Neyse çok güzel,bilgi bonbardımanlı bir kitap.

Hangi sayı dişi hangisi erildir? Ayın döngüleri neden bizi bu kadar etkiler? Şansımız daima seçtiğimiz sayılara mı bağlıdır? Yaradılışı anlamak için 1’i, evreni kavramak için önce 2’yi mi anlamak gerekir? Annemarie Schimmel bu kitabında, sayıların binlerce yıldır hayatımızın her köşesinde anlamlarını nasıl koruduklarını, farklı inançlarda, kültürlerde ve  coğrafyalarda bazen batıl bir inanç, bazen dini bir ritüel bazen de bir şiir dizesi olarak karşımıza çıktığını hikâyeleriyle anlatıyor. Birdenbire her şeyin, her şeye nasıl gizlice bağlı olduğunu öğreneceksiniz.

“Sayıların gizemli tarihinde enfes bir kültürlerarası yolculuk. Bu harika araştırmayı bitirdiğinizde kendinizi göğün yedinci katında hissetmekle kalmayacaksınız, neden orada olduğunuzu da anlayacaksınız.”
-The New York Times-

“Harikulade bir araştırma, farklı kültürler arasında göz kamaştırıcı bir güç gösterisi.”
-Spectrum Review Supplement-
(Tanıtım Bülteninden)

6 Ekim 2017

Kitapmania..

Ucuzkitapal.com'u benim zeengin ettiğim doğrudur :) Sitedeki son alış verişimdi zira tüm almak istediğim uygun fiyatlıları aldım.Bir müddet alış veriş yok.

Kitapmania...


Eylül de Ağrı'ya döner dönmez yapmış olduğum yaramazlıllar 😀

Eyl0l ayı bilançosu :)


#eylülayiokuduklarim

Bu yıl ne

Dinin ve Ahlakın Kaynakları,Henri Bergson...


Ömrümü yedin #henribergson.😁Yalın,anlaşılır bir dile sahip olmasına rapmen okunması çok zor bir kitaptı.🤔Bergson sosyolojiye "statik din,dinamik din"kavramını kazandırmış bir düşünür.Kitapta da dinin ve ahlakın kaynağı ve statik-dinamik dinin oluşumu irdeleniyor.Dinin ve ahlakın kaynağında statik/durağan-dinamik/devingen arasında temel bir karşıtlık oluşturuyor ve bu karşıtlıktan birinin kökleri zihindedir ve diğerinin ki de sezgiye dayanır.

Açıklamalarını yaparken de sürekli hayvanlar  hayvanlar aleminden örnekler ve karşılaştırma yaparak ilerler.Hasılı okuması zordu efenim.😶





:

1927 Nobel Edebiyat Ödülü'ne layık görülen, durağan nitelikleri yok sayarak devinimi, hareketi öne çıkaran, "süreç felsefesi" olarak bilinen anlayışın kurucusu Fransız filozof. Bir Yahudi ailesinden gelmesine karşın tam bir kentli Fransız gibi yetiştirildi. Yüksek Öğretmen Okulu'nda öğrenim gördüğü sırada Yunan ve Roma dönemi klasiklerini tanıdı. Paris, Angers ve Clermont-Ferrand gibi kentlerdeki kimi liselerde felsefe öğretmenliği yaptı ve felsefesinin temel ilkelerini bu dönemde geliştirdi. Essai sur les données immédiates de la conscience (1889) başlıklı teziyle doktor unvanını aldı. Bilimsel yöntemlerle ölçülen zaman kavramına karşı durée (süre, yaşanan zaman) kavramını geliştirerek dönemin felsefi düşünüşü üzerinde büyük bir etki yarattı. Beden ve ruh ilişkisi üzerine o dönemde başladığı çalışmaları Madde ve Bellek'in ilk kez 1896'da yayınlanmasıyla dil yetisinden psiko-fizyolojiye uzanan bir yelpazede geniş yankılar uyandırdı. 1900 yılında Collége de France'a seçildi. Edebiyattan müziğe kadar sanatın birçok dalında ve birçok çağdaş yaratıcı üzerine başat bir etki yarattı. 1907'de yayınlanan yapıtı L'Evolution créatrice, evrim sürecini devamlı hareket halindeki yaşam atılımı (élan vital) kavramıyla açıkladığı bir başka dönüm noktası oldu. 1915'ten sonra Académie Française'in kırk ölümsüz üyesinden biri olarak onurlandırıldı. 1932 yılında son büyük başyapıtı Les deux sources de la morale et de la religion yayınlandı. Bu büyük yapıtında, bir taraftan zihinsel bir ahlak anlayışını, öbür taraftan Hıristiyan azizlerinde kişileşen mistik ahlak kavrayışını çözümlerken, dine özgü tek işlevin bir tür fonction fabulatrice (masalsı işlev) olduğu savıyla yaklaşımını bağımlı, adanmış yorum ölçütlerinin ötesine taşıyordu. Bergson'un yarattığı çok yönlü etki, Batı felsefe ve sanat sahnesinde uzun süre varlığını korumuştur.


Deniz Feneri,Wirginia Woolf...


 Yoruyon adamı #virginiaeoolf 🙈🙊😁
#denizfeneri Woolf'un en iyi romanıymış efenim.Ne bi olay örgüsü ne bi konu akışı nerdee hak getire.😀Edebiyatın asi kızı Woolf bilinç altı tekniğinin zirvelerine çıkmış.Eşcinsel bir feminist olan yazar hikayesini yine iki kadın üzerinden anlatmış.Biri sekiz çocuk sahibi Baayan Ramsay diğeri özgür kız ressam Lilly.

Ammaan aramızda kalsın içim şişti.🙉🙊🙈😶

Arka kapak 


İngiliz edebiyatının başyapıtlarından biri olan Deniz Feneri, son derece basit olay örgüsünün ardında yaratıcısının özyaşamının ayrıntılarını, toplumsal meselelere ilişkin sorgulamalarını, içgözlemlerini ve derin felsefi gizemleri barındırır.

Deniz Feneri 'nin merkezinde I. Dünya Savaşı'nın öncesinde ve sonrasında İskoçya'nın Skye Adası'ndaki evlerinde kalan Ramsay ailesi ve konukları vardır. Çocuklar oynarken, yetişkinler sohbet eder, düşüncelere dalar ve keşiflerde bulunur. Yapıtın roman türünde alışık olduğumuz anlatı sürekliliğini kesintiye uğratan yapısı ve her bir anlatıcının kendi bilinç akışının perspektifiyle çözülen olay örgüsü, bir deniz fenerinin kendi ekseni etrafında dönen ışığını andırır. Böylece Ramsay ailesinin sıradan gündelik yaşamı zaman, ölüm, toplumsal cinsiyet ve ahlak üzerine derin düşüncelere gömülür. 
(Tanıtım Bülteninden)

Aylak Adam,Yusuf Atılgan..


#aylakadam'ı da sevmedim.🙉🙊🙈Sabah kalktım,pencereye doğru yürüdüm,sonra bi bardak su içtim...şeklinde ki anlatımları sevmiyorum.Knut Hamsun'un Açlık romannaı çok benziyordu.Tek fark Aylak Adam'da birinci tekil şahıs anlatıyor hikayeyi.

Kitabın adından da anlaşılacağı gibi işsiz güçsüz avare bir adamın hikayesi.Yazar etliye sütlüye hiçbir sosyolojik nedene dayanmadan boş gezenin boş kalfası bir adamı nan bu kadere de mahkumsun diyerek anlatıyor.

Arka kapak:


Her şeye "karşı" duran, "karşı" çıkan, "karşı" olan bir adam... Aylak Adam... Bir adı bile yok. "C." diyor Yusuf Atılgan kısaca.

İnsan her şeye bunca "karşı"yken kendine de "karşı" olmadan nasıl sürdürülebiler bir "karşı" yaşamı?

C., sıradanlığa, tekdüzeliğe, alışılmışın kolaycılığına hiç mi hiç katlanamıyor. Hem farklıyı, hem doğru olanı arıyor. Çabasının boşuna olduğunun da farkında üstelik.

Zor bir karakter, zor bir yaşam, yalın bir roman.

Savaş Sanatı-Sun Tzu...


Sun Tzu'nun Taocu öğretileriyle harmanlanmış birbirinden harika aforizmalarla dolu tüm kitap.En beğendiğim de Wang Xi'ye ait olan sözdü şöyle:"Herkesin bildiğini bilmek bilgelik,kılıç gücüyle zafer kazanmak üstünlük değildir."👏👏👏

Kitabın adı her ne kadar #savassanati olsa da yönetenler için,öğretenler içinde yol gösterici nitelikte çok güzel bir kitap.Kitabın verdiği asıl mesaj ise #SunTzu ustadan:"Savaşmadan kazanmak en iyisidir."👏👏👏


Kitap bana şu sözü yad etttirdi:"Tüfeng icad oldu mertlik bozuldu."Eskiden inançlı olsun,inançsız olsun er meydanında yiğitçe savaşılır,zafer kazanılırmış.
Şimdi gelsin subliminal gönderiler,
zihin konturolleri,kimyasal silahlar...
Şimdi sadece akıl var,güç var,imkan var ama mertlik yok.Be bileyim işte...😞

Arka Kapak:


Siyah Lale,Alexandre Dumas..


  • ücsilahsorler'de #alexandredumas beni hayal kırıklığına uğratmış,hiç de filmlerinde ki gibi eğlenceli bulmamıştım ama #siyahlale'yi beğenince diğer romanı tekrar okumaya karar verdim.Zira kitapların zamanı gelmeden okuyunca ne yazık ki insan beğenmiyor.😞Beğenmediğim diğer kitapları da yeniden okuyacağım o yüzden.😉Aslında Siyah Lale hiçbir şey anlatamıyor ve verdiği bir mesaj da yok zira Dumas sırf para kazanmak için kitap yazmış.Ama nasıl bir kalem gücüyse Üç Silahşörler (en çok uyarlama filmi çekilen klasiklerden biri),Monte Kiristo Kontu,
    Siyah Lale gibi kitaplarıyla edebiyat tarihine kendince damga vurmuş.🤔Siyah Lale gayet keyifliydi.Hollanda'da 1873 yılında bir lale yarışması düzenlenir ve ardından ödüle ulaşabilmek için türlü entirikaların döndüğü bir hikaye dizisi başlar.Mürettebat beğendi galaksi sakinleri.😶😶
    Arka kapak
20 Ağustos 1672... Geniş aynaları andıran su kanallarıyla, seçkin kubbeleriyle, sanki her gün pazarmış gibi cıvıl cıvıl ve sevimli görünümüyle, Lahey yine insanı büyülüyordu. Yalnız o günü diğerlerinden ayıran bambaşka bir kalabalık vardı ana yollarda. 

Endişeyle koşuşturan siyah ve kırmızı giymiş insanlar, soluk soluğa yolları doldurmuşlardı. Bellerinde bıçakları, omuzlarında tüfekleri, ellerinde sopalarıyla bu insanlar; Hollanda kralının eski başbakanının, cerrah Tyckelaer yüzünden cinayetle suçlanan kardeşi Cornelius de Witte'in cezasını çektiği ve bugün bile demir parmaklarının görülebildiği ünlü Buitenhof hapishanesine koşuyorlardı.
(Kitabın İçinden)



:

Hush Hush Serisi-zBecca Fitzpatrick...


  • Fısıltı
  •  keyifli bir seriye başlamışım.Ama bu kez dikkatliyim seriye sonuncu değil,birinciden başladım.🙈Kitabın tanıtmında söyleniyordu sanırım🤔vampirlerden,kurt adamlardan,yürüyen ölülerden bıktıysanız tamda size göre fantastik bir #serikitap.😶
    Şunu da söylemeden edemeyeceğim kabalistler dine dair kutsal ne varsa her şeyi yıkmış ve güvenilirliğini kaybetmesi için ellerinden geleni ardına koymamışlar.Neden mi?İhanet eden,karanlık tarafa geçip iblislerin kanatlarını yolduğu melekler...Daha ne diyim ne diyim.🙄
  • Arka kapak
    "Okuyucuyu sarsan tüyler ürpertici bir roman... Nora'nın kötü çocuk Patch'le fırtınalı aşkı okurları kendilerinden geçirecek." 
    -Publishers Weekly-

    "Vampirlerden ve kurt adamlardan sıkılan gerilim ve aşk romanı hayranları Hush Hush serisini hemen benimseyecekler."
    -Booklist-

    "Sıra dışı bir aşk hikâyesi. Okurlar Fısıltı'yı baştan sona yürekleri ağızlarında okuyacak."
    -Falcata Times-

    Kovulmuş bir meleğe âşık olmak...

    "Bütün sınıf arkadaşlarımın isimlerini biliyordum... Biri hariç. Yeni öğrenci... Arkamdaki sırada, serinkanlı siyah gözleri karşıya sabitlenmiş bir hâlde kaykılmış oturuyordu...

    Siyah gözleri beni âdeta delip geçiyordu. Dudaklarının kenarları yukarı doğru kıvrıldı. Kalbim bir an tekler gibi oldu ve o bir anlık duraksamada, kasvetli bir karanlık duygusunun bir gölge gibi üzerime örtüldüğünü hissettim. Bu duygunun kaybolması sadece bir an sürdü, ama ben hâlâ ona bakıyordum. Gülümsemesi dostça değildi, bela kelimesini heceleyen bir gülümsemeydi. Ve vaat doluydu."
    Çığlık
    İkinci üniversitenin dersleri kitap okumamı oldukça engelliyor çünkü ikinci sınıf dersleri ağır ve bir de hastalık var ve bir de bu yıl da iki okulda görevliyim :/ Okuma sayımın azaldığı kesin.
    Neyse bu tineyç serinin ikinci kitabı da bitti.Ilkini daha çok sevmiştim.Hala genç nesil serilerden favorim kesinlikle Labirent👌 Neyse kendince eğlenceli bir kitaptı. ☕





  • OKURLARI TUTSAK EDEN BÜYÜK HEYECAN VE KEYİFLE OKUNAN FISILTI 2.KİTABI ÇIĞLIK'LA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR…
    Nora Grey'in hayatı mükemmellikten hâlâ çok uzaktadır. Hayatına kastedilmiş olması hoş bir deneyim olmasa da en azından bu durumun içinden bir koruyucu melek sahibi olarak çıkmıştır. Gizemli, çekici ve muhteşem bir koruyucu melek. Ama Nora'nın hayatındaki yerine rağmen, Patch'in hareketleri kesinlikle meleksi değildir. Hatta her zamankinden daha anlaşılmaz görünmektedir;
    tabii bu mümkünse.


    Hayatındaki gerçeklerin ne olduğunu umutsuzca öğrenmek isteyen Nora, cevaplara ulaşabilmek için kendisini giderek tehlikeli hale gelen durumların içerisine sokar. Ama belki de bazı şeyler olduğu gibi bırakılmalıdır, zira gerçek, güven duyduğu her şeyi ve herkesi yok edebilir.

    "Yılın en ateşli serisi."
    -SUGAR MAGAZINE

    "Sürükleyici, heyecan verici bir kitap. Doğaüstü aşk hikâyelerinin hayranlarını kendine tutsak edecek."
    -PUBLISHERS WEEKLY


  • Devamını bekleyin :)



Related Posts with Thumbnails