8 Haziran 2019

aşk acısı nasıl geçer,rukiye karaköse...


Bir kitap okudum ve hayatım değişti söylemine hiç inanmadığım bu kadsr çok kitap okuyan biri olarak gibi başıma da hiç gelmedi.😀Ama bu kitap bende gerçekten goş bir farkındalık yarattı diyebilirim.Kitabın adına bakarak sulu zıtlak bir aşk meşk kitabı zannetmeyin.Özenle hazırlanmış bir kitap.Uazar bir psikolog ve gerçekten aşk konusunda yardım edebilmek adına hazırlamış kitabı.Aşk nedir,insanda fizyolojik ve psikolojik nasıl erkiler yapar,ayrılık acısını dindirmek için neler yapılmalı,nasıl davranılmalı gibi konuları işlerken Jung'un,Freud'un kulaklarını da bol bol çınlatıyor.Bir de kitabın asıl yazılma amacı danışanlarının hikayelerini paylaşarak aşkın her türlü çeşidini yaşayan okurlara bir yardımda bulunmak.Benğm işime yaradı dpğrusu.🤭
yani aşk acınız ya da ayrılık acınız var ise ben gibim olkuyabilersiniz :)))


arka kapak:

… %100 Aşk Acısını Geçiren Kitap… 

Hiç aşık oldunuz mu?
Peki hiç aşk acısı çektiniz mi?

Aşık olmak sıra dışı bir yaşantı ve sürekliliğinden ziyade bıraktığı izler sayesinde “yokken bile” hayatımızda her daim var olmayı sürdürüyor.
Aşk bittiğinde, insanın yüreğinde oluşan tahribatlar çok derin olabiliyor. Aşk acısını bir anda geçirecek bir ilaç, şurup, iksir yok. Peki insan, er geç biten “aşk” sarhoşluğunun ardından bu “acılı” süreci nasıl atlatacak?

* Tekrar normal hayata nasıl dönecek? 
* Dönebilecek mi? 
* Peki döndüğünde kendisi aynı kişi mi olacak? 

Bu kitap bütün bu sorulara ve benzerlerine cevap aramak için yazıldı. 
Aşk olsun diyelim.


siz yine de aşkla kalın :)

4 yorum:

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails