8 Haziran 2019

şifacı,adam...



Küçük Prens lakaplı bir arkadaşım vardı bu kitabı ilk ondan öğrendim hem de tartışma vari bir konuşma esnasında🤭zaten o konuşma da son konuşmamız olmuştu ne yazık ki.Neyse ben de yeni bir kitap öğrenmiş oldum.Kitabı okurken Küçük Prens lakaplı arkadaşımla konuşuyor gibi hissettim kendimi.Zira kitabın baş karakteriyle çok paralel özellikleri vardı.Adam, bioenerji özelliği olan ve bunu çocukluğunda hissetmiş ve insanlara şifa vermeye karar vermiş on altı yaşında bir gençtir.Kitap boyunca bu özelliğiyle yaşamayı nasıl öğrendiğini,nasıl geliştirdiğini öğreniyoruz.En çarpıcı yanı ise alternatif tıppın aslında modern tıppla yarışabilecek güce sahip olması.Ayrıca içimizde ki enerjiyi keşfedip evrenle de barışıp doğru olumlamalarla daha sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşayabileceğimiz şeklinde mesajlar içeren bir kitap.Best seller olmuş ve dört tane daha devam kitabı var ama bana bu ilk kitap yetti.😊
 ☕


arka kapak:

Bu kitap Adam'ın şifa yeteneğini nasıl keşfettiğini ve geliştirdiğini anlatıyor. Onaltı yaşında olmasına rağmen, uzaktaki insanlarla ilişkiye geçerek sağlıklarını etkileyebiliyor. Bu insanın onunla aynı kıtada olup olmamasının hiçbir önemi yok.

Adam düşüncelerini, gözlemlerini ve bilgeliğini yaşının çok ötesinden dile getiriyor. Zihin-beden bağlantısını keşfi sürecinde verdiği mesaj, umut dolu ve cesaret verici. Şifacı, Adam'ın bu yolculuğunun her birimizi ayrı ayrı ancak doğrudan etkilediğini anlatıyor.

Amerika, İngiltere, Almanya, Hollanda, İsveç, Norveç, Danimarka, Japonya, Rusya, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya'da satış rakamları tavana vuran, Uluslararası Bestseller Dreamhealer / Şifacı şimdi de Türkiye'deki okurlarıyla buluşuyor. Tüm dünyada mucizevi iyileştirme gücüyle tanınan Adam'ın gerçek hikayesi kendi kalemiyle hayat buluyor.

kitapla kalın....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails