29 Ekim 2018

KUTSAL TABUT-HAKAN YILMAZ ÇEBİ...


On kitaplık #hakanyilmazcebi serisine devam ediyorum,
okudum beş,kaldı beş 😉 Kutsal Tabut Hz.Musa'dan kalma kutsal emanetlerin izini sürerken gizli dünya düzenini de ifşa ediyor.Suudların Mekke'de yaptıkları kapitalist inşaatlar ve Kabe-i Şerif'in kutsallığının gölgelenmesi;Kubbetüs Sahra'nın internet algısıyla Mescid-i Aksa gibi gösterilip Müslamanların (bundan haberi olmayan diğer insanların da) kandırılması;
yine Mescid-i Aksa'nın yavaş yavaş altı oyularak yıkılmaya terk edilmesi vb gibi gerçekler de okuyucuya sunuluyor.Bu tarz gizli dünya düzeni kitaplarını okumayı sevdiğimi bilenler bilir😉bende bu kitapları merak ettiği halde hiç okumamış ve amaan hiç tarzım değil diyenlere tavsiye ediyorum.Hayat uyuyarak değil,zıpçıktı gibi bilinci açık yaşanmalı.💪
🍵
🍵

arka kapak:

Kutsal Tabut İstanbul’da mı?

Dinler Savaşının Gerçek Sırrı Çözülüyor
Tarihi kaynaklarda Ahit Sandığı (Kutsal Tabut), M.Ö. 587 yılına kadar Birleşik Yahudi Krallığı’nın başkenti Kudüs’te kaldı.
Şehir işgal edilince 500 yıl ortadan kayboldu, Levilliler tarafından korundu ve M.S. 70’de Roma’ya götürüldü...

Sandığın Yeri ile İlgili Görüşler

Araştırmacılar sandığın Kudüs’te, Mekke’de, Teberiye’de, Hatay’da olabileceğine dikkat çeker ve ek olarak İstanbul’a özel olarak işaret ederler!..

Hadislerde Kutsal Tabut

"Mehdi, Tabutu Sekine’yi (Kutsal Sandığı) Taberiye Gölü’nden çıkartacak."

"...Onun hükümdarlığının alameti size o sandığın gelmesidir. Onda Rabbinizden bir güven duygusu ve huzur ile Musa ailesinin, Harun ailesinin geriye bıraktığından kalıntılar vardır... (Bakara Suresi-248)
"Tanrı’nın Sandığı’nı Avinaday’ın tepedeki evinden alıp yeni bir arabaya koydular. Tanrı’nın Sandığı’nı taşıyan yeni arabayı Avinadav’ın oğulları Uzza’yla, Ahyo götürüyordu. Ahyo, sandığın önünden yürüyordu. (Tevrat II. Samuel 6/1-3)


kitapla kalın...

1 yorum:

  1. Çok ilgi çekici bir konu, dinler tarihi çok ilgimi çeker. Paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails