9 Ağustos 2016

w-two worlds...

 sonunda çok güzel bir dizi buldum a dostlar.49 days (yazısı için buraya tıklayınız) ve screet garden'dan sonra bence en güzel fantastik dizi olmuş.2011 gibi screet garden'la fantastik furya başlamıştı kore dizilerinde ve 49 days'le birlikte çok iyi örnekler izleriz diye düşünmüştüm ama olmadı.bu ikisiyle başlayıp bitti adeta.çok ünlü oyncuların çok izlenen fantastik dizileri oldu ama hiç birisi bahsettiğim bu iki dizi gibi değildi.w-two world sönen hayallerimizi yeniden yeşertebilecek türden.daha yeni başladım.aslında dizi bitmeden yazısını yazmam ama acele ettim bu sefer.dizi bittikten sonra bu yazıda değişiklikler yapmam gerekmez umarım.

 biri gerçek hayatta diğeri çizgi romanda ama aynı zaman dilimi içinde yaşayan iki gencin aşk hikayesidir efem :)

 baş rolde scret garden'dan hatırlayacağımız lee jong var.
screet garden'da oska'ya aşıktı kendisi :) iyi bir oyncu bence.
 baş kızımız han hyo.iljime'den tutunda heaven is postman'a  kadar (yazısı için buraya tıklayınız) pek çok iyi yapımda ve iyi oyuncuyla rol almış kaliteli bir aktirist ama ben kendisini pek sevmiyorum nedense.bu dizi de biraz ısındım :)

konusu kısaca şöyle
alıntı:

Dizi, otuzlu yaşlarının başlarında iki kişinin aşk hikayesini konu almaktadır. Aynı zamanda fakat farklı dünyalarda yaşayan iki insanın hikayesidir. Oh Yun Joo, babası ünlü bir çizgi roman yaratıcısı olan bir cerrahtır. bir gün aniden babası ortadan kaybolur, Oh Yun Joo onu aramak için atolyesine gider fakat babasının yerine kanlar içinde bir adamı, Kang Chul'u bulur. Kang Chul tarafından kaçırılıp farklı bir boyuta geçer.

trailer

dizi çok merak uyandırıcı başladı.
ve öylede gidecek gibi.
dizi arayanlara tavsiyemdir efendim.
iyi seyirler...

4 yorum:

  1. ellerine sağlık. diziyi çok sevdiğin belli oldu şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ettim :) ben nasıl cevap yazmayı unutmuşum ya :/ kusura bakma..

      Sil
  2. Selamlar.sizin paylaşımınızdan sonra izledim.çok güzel ve sürükleyiciydi.tskler. merakla takipteyim��✋

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiyemde sonra izleyip beğenmenize çok sevindim :) yeni bir diziye başlayacağım az bakayım nasıl tanıtımı gelir inş :)

      Sil

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails