20 Temmuz 2023

Büyük Ada.


Dğn Büyük Ada'ya gittikamma ve lakin size şunu söylim İstanbul ölmüş! Yaşanılacak bir şehir değil artık gezilecek hiç değil.Her yer insan kalabalığı,kuyruk,üst üste tepiş tepiş,bayramda gezmeye gidince bayram tatil diye kalabalık ortalık sanmıştıj ama cık tatille bir alakası yok.Birincisi adaya ulaşım bir buçuk saat sürüyor,özel ya da belediye olsun vapurlar bütün adalara uğruyor,ikincisi çok sıcaktı,üçğncüsü çok kalabalık...tur otobğslerinde ki kuyruk akıl alır gibi değildi biz de binmedik 🤭Boğaz kenarında bir resturantta yrmek yedik,kahve içtik,biraz turladık dondurma yedik,biraz turladık kıvırk pattis yedik,biraz turladık mısır yedik biraz turladık hadi dönelim piştik yandık kavrulduk dedik:)))


Ada sokakları ve evleri çok güzeldi ama herkesin ellektirikli golf arabadı vardı başka türlü o yokuşlar çıkılmaz inilmez 😳






Günün yıldızı bu martıydı yanımıza geldi bayağı bir yemek bekledi :)



Bisiklete binmedik o sıcakta değmezdi yorulmaya :)



Dönüşte gördüğümüz Meksika gemisi.


Eminönü'nü de turladık Tahtakale'de  közde kahve içtik,şu Alman pastalarıdan aldık dükkanın adını unuttum efsane güzeldiler.Deneyin muhakkak.



 Biz keyfini çıkardık yine adaya gider miyim hayır:) Hiç gitmesiyseniz denemek güzeldir 

4 yorum:

  1. büyükada istanbulda en sevdiğim yer orda hayatımı geçirmek isterdim ama evet haklısın yazın gezilmez tabii orda ancak evin olcak ve özel plajda denize filan gircen orda yaşıycan yani :)

    YanıtlaSil
  2. Yaşamak için değil de yazlık ev falan için daha ideal bence pek çok açıdan mahrumiyet yeri sayılır.Ama İstanbul'un geldiği bu son noktoda gidilip gezilecek alamet değil artık :))

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails