22 Ağustos 2018

öbürküler,mahir ünsal eriş...


#mahirunsaleris'e ait #oburkuler kitabını sevdiğim blogger arkadaşlarımda görüp heveslenip almıştım.Keyifli bir öbürküsüler bir ii saatli olsunlar kitabı.😁Aynı olayı iki farklı açıdan anlatıp insanoğlu'nun bilmediği,açıklayamadığı durumlarda biraz düşünüp uğraşıp mantıklı bir düşünme yoluna gitmektense çok rahatlıkla doğa-üstü varlıkların üstüne attığını anlatan bir romancık.Kitabın çok nostaljik bir hacası var,okurken şöyle bir 70'lere gidiyorsunuz,yazarın dili de çok keyifli,adına bakıp aldanıp korkmayın,okuyunca keyif alacaksınız.


arka kapak:

Öbürküler, gecenin olur olmaz saatlerinde uykuları kaçıran, basamakları gıcırdata gıcırdata tırmanan, tel dolapları karıştıran misafirlerin romanı. Mahir Ünsal Eriş, 57 Numero’da gerçekleşen ürkütücü olayları anlatırken, bizi Menderes’in makadam yollarda sarsıla sarsıla giden otobüsünden indirip, asfaltta yaylanan damalı Impala’ya bindiriyor. Hasan Dağı’nı solumuza aldırıp, Haydarpaşa’da denizin laciverdiyle tanıştırıyor.
Öbürküler, bize 60’lı yılları, komşuluğu, darbeleri, göçleri, hevesleri, yolları; daha da çok, bir daha asla dönemeyen Ötekileri geri getiren, hem hüzünlü hem de gülümseten bir roman.

kitapla kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails