15 Nisan 2019

Küresel Tam Hakimiyet,William Wngdahl...


Ne zaman Yeni Dünya Düzeninden bahsedilse konu Matrix'e bağlanır ister istemez.Gelin görün ki bu tarz okumalar yaptığınızda da gerçeklik denilen şeyin aslında tam bir matrix olduğuna karar verirsiniz zira okumalarınız sonucunda anlarsınız ki dünya tarihi ve siyaseti devasa bir tahtada oynanan satranç oyunudur ve dünya gezegeni sakinleri bu perdeler arkasından oynanan oyunda masum piyonlardır...
Eski Başkan Obama başkan seçildiğinde ilk yaptığı Türkiye ziyaretinde üniversite öğrencileriyle buluşmuş(Yanılmıyorsam bir Ali Kırca programıydı.)ve her taşın altında Amerika'yı aramaktan vazgeçin demişti.Eski Başkana  Amerikalı yazar tarafından yazılmış bu kitabı okumasını salık veririm.Ne her taşı her kum zerresinin ardında Amerika var.🤭Kitap yakın Dünya ve Amerikan tarihine ışık tutuyor.Dünya üzerinde stratejik ve jeopolitik öneme sahip her noktada Amerika'nın cadı kazanını nasıl kaynattığına şahirlik ettiriyor.Küresel tam hakimiyette ki uzay bile buna dahil Amerikan planlarının ayrıntılarını anlatmaktan gurur duymuş yazar.Çok ayrıntılı bir kitaptı ve meraklısına tavsiye edilir.
Hiç merak ettiniz mi Matrix nedir,Ya gerçek,Ya Dünya tarihinin gerçeği...?
F.William Engdahl,Küresel Tam Hakimiyet
Arka kapak:

Wİlliam Engdahl'ın "Küresel Tam Hâkimiyet" kitabı ABD'de en çok sansürlenen haberler için verilen "2008 yılı En İyi Sansür Ödülü'nü almıştır

Küresel Tam Hâkimiyet. ABD nin yeni-muhafazakâr (neo-kon) beyin takımının gizli büyük plânı. Bu plânın gerçekleşmesinin birinci ayağında Renkli Devrimlerle sivil darbelerin hazırlanması. demokrasi ve insan haklarının silâh gibi kullanılması var iken: ikinci ayağında da askeri üslerin sayısının artırılarak ve gerektiğinde bir nükleer savaşın bile başlatılabileceği gerçeği var.

Ölüm Tohumları kitabıyla kalıtımı (genetiği) değiştirilmiş yiyeceklerin arkasındaki tehlikeleri tüm açıklığıyla anlatan iktisatçı ve siyaset bilimci yazar Wİlliam Engdahl. Küresel Tam Hâkimiyet kitabı ile de ABD. Rusya ve Çin arasındaki gizli çekişmelerin tüm gerçeklerini değerlendiriyor. Küresel Tam Hâkimiyetin önündeki engeller neler ve ABD bu engelleri aşabiliyor mu? Yoksa, dünya nükleer bir savaş çılgınlığına doğru mu sürükleniyor? "Türkiye Küresel Tam Hâkimiyet plânının neresinde yer alıyor?" sorularının cevapları ise, kitabın içinde gizli.

2 yorum:

  1. hımm aklımda olsun, biraz siyaset de var galiba yani pek ilgi duymadığım konu amaa eh abd tabisi de öyle yani, manipülasyon, yabancılaşma, simulasyon, matrix ve sonunda biz sömürge ülkeler işteğğğ :) bu kitabın ingilizcesini bulayıms :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails