18 Ekim 2016

kahve tutkusu bir başkadır...

 okuma sırasına koyduğum kitaplar eşliğinde keyifle yudumladığımız kahvelerimiz.Allah keyfimizi bozmasın,herkese de nasip etsin deyip foto da görülen kitaplarının yarısının bittiğini de söyleyeyim.


















kahveyi yaratan rabbe şükürler olsun,kahve makinamdan Allah razı olsun :))
ee bi maşllahınızı da alırız :) zira son günlerde üstümüz de kem köz var....



kahve tutkusu olanların,mug ve
fincan tutkularının  d olduğuna hiç dikat ettiniz mi?
mesela ben etim,baktım kendime ikisi de takıntı mı olmuş,hobi mi bilemedim :)))

 bol bol miafir geldi gitti ,biz de bol bol kahve ikram ettik ve de içtik.olay budur başka bi numara yok bu postta :)

kalbinizdekilerin hayırla kabul olduğu günler olsun inşllh...

6 yorum:

  1. MaşAllah Su abla :) Hem keyfinize hem de kahve makinenize :) Benim de aklımda öyle bir kahve makinesi almak var ama bakalım ne zamana kısmet olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canım benim,rabbim gönlündekileri sana da nasip etin.biraz pahallı gibi geliyo insana ama alınca parasına değidiğini görüyorsun. ^^

      Sil
  2. Normalde makine kahvesi pek sevmem ben ama ileride evime caffisimolardan almayı düşünüyorum hakkında okuduğum yorumlar hep olumlu. Bende de Türk kahvesi + Türk kahvesi fincanı takıntısı var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende başta nescafe'nin cafesimo'sundan alacaktım bizzat kullanan arkadaşlar hiç memnun kalmadılar dünya para verip aldıkları makineyi hediye verdiler.o yüzden tavsiye etmem.
      ben de bu makinayı bir öğretmen arkadaşımda görüp denedikyten sonra,tam da hangi marka alalım diye düşünürken ve caffesimolar hakkında olumsuz deneyimi de görrünce almaya karar verdi.çok memnunum maşllh :)9 filitre temizleme derdi yok,çok pratik ve özellşkle kremalı esppressosu muhteşem.bir kaç çeşit kahvesi var çünkü.bunu tavsiye ederim.caffesimolart il çıktıklarında 550 tl gibi bir fiyatı vardı en son 350 tlye düşmüştü ama parasının ederi değilmiş,ben makinemi 300 tlye aldım.aman yea nescafe gelip beni antifanlıktan dava edecek :))) artık karar size kalmış :)

      Sil
    2. o çeşitler arasından seveceğim bir şey elbette olur diye düşünüyorum :) uzun zamandır takip ediyorum zaten artıları giderek artıyor :))

      Sil
    3. tchibolaştırabildiklerimizden misiniz ? :)))
      hadi bakalım hayırlısı:)

      Sil

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails