26 Ocak 2018

tatil dedikleri...

ağrı
 on  beş tatili hatay reyhanlı'da geçirecektik.pazar sabahı yola çıktık derken batman'a vardığımızda annem ve kız kardeşimden reyhanlı'ya roket düştü diye telefon aldık,onlar hemen antakya'ya geçtiler.sonra biz mi? moral bozukluğu ve korku içinde 20 saat yol aldık,her şehre girişte ve çıkışte kimlik kontrolüne tutulduk.annemler biz istanbul'a gidicez deyincee neeeeeee dedik.bi durun yea bir gün sonra giderseiniz o kadar yol çekiyoruz bari bir görüşelim.neyse pazartesi sabahı antakya'ya vardık,bir kaç yere gittik annemi,kız kardeşimi ve yeğenemi gördük sonra salı sabah ağrı dönüşü için yola çıktık ve çarşamba ağrı.....o_Otam bir keşmekeş,cümbüş,yorgunluk....
reyhanlı'ya neredeyse saat başı roket atıldı,ilçeye karartma uygulandı,giriş ve çıkışta yasaktı.kız kardeşimde o yüzden hemen annemle ilçeden çıkıp şehir merkezine gitmişlerdi.okul onlara 7 şubata kadar tail oldu ve belki daha da uzatılır mı bilmem.son aldığımız haberlere öre ilçede herşey normalmiş.Allah bir daha yaşatmasın,oradaki vatandaşlarımıza yardım etsin.
ilk atandığım yıl şubatta eve gidememiştik,yaz tatili diye istanbul'a gittik darbe oldu,biz istanbul'a varmadan bir gün önce hava alanında patlama olmuştu,geçen yıl şubatta hastaydım,yaz tatilinde de taşınma işleri vardı,bu yılda tatil yapalım dedik roketler patladı..o_O yurt dışına tatil planı yapıyoruz uzun zamandır demek ki yurt dışına çıkacak olursak üçüncü dünya savaşı neyim çıkacak abovvv.şaka bir yana Allah vatanımıza milletimize zeval vermesin.tatil yapmasakta olur.ölenlere Allah'tan rahmet,geride kalanlara sabır diliyorum.zeytin dalı operasyonunda da Allah kahraman mehmetçiğimize zeval vermesin,muzaffer kılsın inşllh.amin.

size yol boyu estantaneler...

bitlis










artık batman'dayız





daha sonra urfa,gazi antep ve nihayet hatay ama gece olduğu için foto çekemedim.dönüştede çekmeyi unuttum :/
doğu ellerimiz dağ taş ama güney doğu ellerimiz daha düzlük.
urfa,gazi antp ve en çokta batman ne ka gelişmişti öyle o_O 
mahalle mahalle otobülse içlerinden geçtik desem yeridir.en gelişmemiş iki il ağrı e bitlis'ti aralarında.amma vatanımızın her yeri ayrı güzel ama hatay gördüklerimiz arasında en güzeliydi.ne doğru dürüst gördük,ne doyduk tadı damağımızda kaldlı desem yeridir yani.
hatay'a doğru giderken çok çevirme oldu yolu çok uzattı ve çekilmez hale getirdi ama dönüşte hiç çevirme olmadı çok rahat geldik.
bu yılda tatil tatil dediğimiz böyle geçti.
şimdi ağrı'dayız alış veriş yaptık,evi temizledik,hatay'da doyamadık diye nohut haşlıyorum humus yapacağım,ayağımızı uzattık keyif yapıyoruz.
sözün özü ev gibisi yok :)
en iyi tatil evde oluyor aslında ;)

keyifli,roketsiz tatiller...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails