31 Mart 2018

mart ayı bilançosu...

#martayiokuduklarim 📚📚📚
📚olasılıksız
📚oz
📚modern bilim felsefe ve tanrı
📚ahlak felsefe ve Allah
📚Allah,felsefe ve bilim
📚bigbang ve tanrı
 📚Allah'ın varlığının on iki delili
📚türkiye'de spiritüalist felsefe
📚matrix'ten çıkış mefisto geçidi
📚afrikalı leo
 📚dünyalar savaşı 
📚aykolik
📚tüfek,mikrop ve çelik
📚kara prens
 📚ikigai
📚alice kuantum diyarında 

kitapla kalın....

6 yorum:

  1. sana gücenmeyeceğini yürekten dileyerek bir "oha" çekmek istiyorum :D Kardeş bu ne !!! el insaf yahu , vallahi hasetlik değil ama bir nebze kıskançlık girdi işin içine ah benim sınavlarım olmayaydııı , ah bir sınavları atlatabileydim , ah ah :DD şaka lan şaka , helal olsun , yürü be koçum , arkandayım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki okulda görev yapan bir örtmenim ama iki günüm boş,ders saatim çok az.Perşembe,cuma,cumartesi ve pazar ful boş bu okumalar hep bunun rahatlığı.Okullarda da tenefüs ve öğle aralarında da okuyorum,yani pek örtmenler odası muhabbetlerini kafası götüren bi örtmen değilim:/;) Anti sosyal durumları :) Ağrı'dan bıktım,bi kahve içmeye diye bile dışarı çıkmaya dayanamıyorum artık burda,bende kendimi vurdum kitaba curdum kitaba ;) Blogda sizinle konuşmaktan gayrı bi sosyal etkinlik bırakmadım kendime desem inanır mısın? Bitse de dönsek :/ Neyse bende kendime bi çüş diyim o zaman :)))

      Sil
    2. boş olmaya bakarsan , ben hep boşum ama bak bi ne kadar zaman harcatan halt var ise -çalışmak hariç - yapıyorum :D asosyal de sayılırım aslında biliyon mu :D ama yok kardeş sen benden çoook daha iyi bir okursun , daim olsun :))

      Sil
    3. Teşekkür ederim efenim teveccühünüz sırıtık simile :)))) Aman okuyalım da az çok farketmez artıkın:)

      Sil
  2. Ben de iyi bir okurum ama sen de süpermişsin

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails