27 Nisan 2018

tektaşın kanı,kemal kaplan...



Tektaşın Kanı ucuzkitapalcom'dan yaptığım alışverişte gediye olarak gelmişti.Bence site bana reklam geliri ödemeli hem çok alışveriş yaptım hem de orda burda yav 2 teleyaa kitap var diye anlatıp durum.😁😃
Kitap pırlanta ve De Beers firmasının ardında ki kanlı gerçeklerden bahsediyor.Nasıl dünya piyasasının tekelini ellerine geçirdikleri,pırlantayı sözüm ona aşkın sembolü haline nasıl getirdikleri,taksitle fakir Türk kadınının eline bile hangi subliminal ve yalan dolan reklamlarla pırlantanın takıldığı,tüm bunlar olurken Afrika'nın yeraltı hazineleri ele geçirilirken nasıl kana bulandığı,alınan her pırlantanın yarı sermayesinin Filiatin'nin üzerine bomba olup yağdığı ve en nihayetinde Türkiye'de yer altı kaynaklarımızın nasıl bizim kullanma hakkımız dahi olmadan ayaklarımızın altından kaydırıldığı....İnsan söyleyecek söz bulamıyor.:/Siteye bu kitabı hediye gönderdiği için çok teşekkür ederim çok güzel bir kitaptı ve en can alıcı bölümlerinden biri de "Siyon Önderlerinin Protokolleri"adlı kitaptı.Yahudi görünümlü kabalacı,mason,siyonistlerin gizli emellerinin aşikar söylemi insanı yine Matrix'e bağlıyor.Dehşetle okuduğum kitaplardan biriydi yine.Ikincisi de varmış ;) Buradan tüm kadınlarımıza ardında bu kadar kan barındıran pırlantayı Allah rızası için almayın,aşkın srmbolü olduğuna kanmayın,bu dünyanın altıda var diyorum.....


arka kapak:

Tektaşın Kanı adlı kitapta, pırlantanın ana ekseninde, dünyanın elmas ve pırlanta karteli De Beers firması ve onun sahibi olduğu hanedanın Türkiye ve dünyadaki faaliyetleri anlatılıyor.
200 yıldan uzun bir süredir, Türkiye ile ilişkisi olan bu hanedan, geçmişte Osmanlı İmparatorluğu'nun merkez bankası olan Osmanlı Bankası'nın da sahibiydi. Hanedana ait şirketler günümüzde, Türkiye'deki çok önemli özelleştirme ve satış işlemlerinde rol almıştır. Aynı hanedan, ülkemizdeki, bor, trona ve altınla da yakından ilgilidir.

Kitapta, öncelikle De Beers'in pırlanta ile ilgili, Türkiye'de başlattığı reklâm kampanyaları ve satış stratejilerinin arka planları analiz edilerek, gerçekler ortaya konuldu. Daha sonra bu hanedanın doğuşu ve günümüze kadar ki faaliyetlerine (Dünyada ve Türkiye'de) yer verildi.

Kitapta yer alan tüm iddialar belgelidir. Uzman kişilerin de yorumları yer almaktadır. Kitap ayrıca 50 civarında fotoğraf ile görsel olarak desteklenmektedir.

Kan üzerine kurulan bu imparatorluğu tanıdıktan sonra, o şâşâlı sloganları bir kenara bırakarak, gerçeğin penceresinden baktığınızda acaba pırlanta, gözünüze eskisi gibi parıldayacak mı?


uyanık kalın....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts with Thumbnails